KİŞİLİK BOZUKLARI ÇALIŞMA BİRİMİ İLETİŞİM KOOORDİNASYONU

psikiyatri.org.tr /

Değerli Meslektaşlarım Merhabalar,

2024 Dönemi TPD Kişilik Bozuklukları Çalışma Birimi Koordinatörü olarak seçilmiş bulunmaktayım. Örgütlenme sekreteri Doç. Dr. İrem Ekmekçi Ertek ile yaptığım görüşme ile Çalışma Birimi web sayfasında , Pasif Çalışma Birimlerinden Aktif Çalışma Birimi Listesine değiştirildi. (Bu arada daha önceki diğer koordinatörlüklerim sırasında da çalışma birimlerinin aktif ve pasif çalışma birimi olarak ayrılmasının pratik bir faydasını görmediğimden bu durumun değerlendirilmesi talebimi MYK’na ilettim.)

Gurubun iletişimde kalması için koordinatörlerin yetkilendirildiği web sayfasından e posta ile iletişimi sağlayacak düzenlemeyi yine örgütlenme sekreterimiz LookUs firması üzerinden ayarladı.

E posta dışında iletişimde bulunmak üzere üyemiz Dr. Begüm Özcan tarafından  bir whatsapp gurubu oluşturuldu. Halihazırda 183 üyemiz mevcuttur.

Yakın zamanda whatsapp gurubundan katılım linkini vereceğim üyelerin tanışması ve amaç ve hedeflerimizi konuşacağımız bir zoom toplantısı yapılacaktır.

Öncelik arzeden bir konu da 60. Ulusal Kongre için Çalışma birimimizce yapılacak olan önerileri görüşmektir. Bu konuyu da whatsapp bağlantımız üzerinden gündeme getireceğim. (Etkinlik Önerisi Son Gönderim Tarihi 5 Agustos 2024’tür)

Whatsap gurubuna katılım için elimizde olan telefon numaraları üzerinden ekleme yapıldı. Ancak telefon numarası değişmiş üyelerimiz için katılım linkini de aşağıya ekledim.

‎(   Bu bağlantıyı açarak WhatsApp grubuma katılabilirsin: https://chat.whatsapp.com/BiscLEUtOUJ5PPCPpmmSzp   )

Selam ve sevgilerimle.

 Bilim. Etik. Dayanışma.

 

Prof. Dr. Numan KONUK

Cerrahpaşa Psikiyatri