7. TPD Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı

psikiyatri.org.tr /

7. TPD Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Daha önce Hatay'da gerçekleştirilmesi planlanan ve 6 Şubat depremlerinden sonra ertelenen Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi'nin düzenlediği 7. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı (7. UPAT) 25-27 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecektir.
Asistan hekimlerin dayanışması ve beraberliğinde gelenekselleşmiş yeri olan UPAT’ın bu sene bizi, ‘MÜCADELE’ temasıyla bir araya getirmesini istedik.

Konaklamalar ve toplantılar, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Teoman Öztürk Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilecek olup sınırlı kontenjanımız nedeniyle katılmak isteyen meslektaşlarımız 26.07.2023 Çarşamba günü 11:59’a kadar https://forms.gle/dNne9RrHkBE6161U8 linkinden ulaşabileceğiniz Google anketi üzerinden katılım başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunun tamamlanması için ankette aşağıdaki bilgilerin tam olarak doldurulması gereklidir;

  • TPD ve AHK’ya Üyelik Durumu
  • Adı Soyadı
  • E-Posta Adresi
  • Cep Telefonu Numarası
  • Çalışmakta Olduğu Şehir
  • Asistan Olduğu Kurum
  • Asistanlığın Kaçıncı Yılı İçinde Olduğu
  • Bulunduğu Kurumdaki Toplam Asistan Sayısı
  • Daha Önceki UPAT’lara Katılım Durumu

SON BAŞVURU TARİHİ: 26 Temmuz Çarşamba Saat 11:59

Toplantının mümkün olduğunca çeşitli bölge ve kurumlardan asistan hekimlerin katılımıyla gerçekleşmesini hedeflediğimiz için, başvuruların değerlendirilmesinde bu denge gözetilecektir. Başvurular değerlendirildikten sonra sonuçlarla ilgili düzenleme kurulu olarak size mail/telefon yoluyla geri dönüş sağlayacağız. Başvuru sayısının kontenjanı aşması durumunda daha önce UPAT’a katılmamış meslektaşlarımıza öncelik tanınacaktır.

Toplantının bilimsel ve sosyal programı ilerleyen günlerde TPD-AHK internet sayfası, sosyal medya, AHK Telegram grubu ve AHK mail grubu üzerinden duyurulacaktır.

Türkiye Psikiyatri Derneği 7. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı için Ankara’da sizinle buluşmak için sabırsızlanıyoruz!

*Toplantıya katılım koşulları; katılımcının TPD ve AHK üyesi olması, ve 2023 yılının aidatı dahil olmak üzere aidat borcunun bulunmamasıdır.

**Katılım ücreti olarak konaklama yapmayacak katılımcılardan 100 TL, bir gece gece konaklama yapacak katılımcılardan 200 TL ve iki gece konaklama yapacak katılıcılardan 300 TL alınacaktır.

*** Soru ve katkılar için ulaşabileceğiniz kişi ve iletişim bilgileri;

Leyla Atkan: 05468135159 /  leylaatkan@gmail.com
Aylin Usluoğlu: 05522650887 /  aylinuslu86@gmail.com
Nur Temizkan: 05425234194 /  havvanurtemizkan@gmail.com