Avrupa Psikiyatri Birliği’nin (EPA) Avrupa Psikiyatri Kongresi İçin Seyehat Bursu Başvuruları Açıldı!

psikiyatri.org.tr /

Başvuru kriterleri:

- Başvuru sahiplerinin, kongrenin açılış tarihi olan 25 Mart 2023 tarihinde 40 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.
- Başvuranların psikiyatri uzmanı veya psikiyatri asistanı olmaları gerekmektedir.
- Tüm başvuru sahiplerinin web sitesi aracılığıyla kongreye özet sunmuş olmaları gerekmektedir.
- Tüm başvurular, kongreye gönderilen özetin bilimsel değerine göre değerlendirilecektir.
- Adayların erken kayıt tarihine kadar kongre kayıtlarını yaptırmaları ve ödemelerini yapmaları gerekmektedir (Bu tarihte kayıt yaptırmayanlar seyahat hibesi için değerlendirmeye alınmayacaktır).
- Tüm başvuru sahipleri pasaportlarının bir kopyasını veya diğer yaş kanıtı belgelerini sunmalıdır ve bu belge doğum tarihini belirtmelidir. Ulusal kimlik numaraları EPA tarafından kullanılmamaktadır, bu nedenle pasaport/kimlik kartının bir kopyasını göndermeden önce bu bilgilerin karartılması gerekmektedir.
- Tüm başvuru sahipleri, resmi kurumsal antetli kağıda başvuruları ile birlikte bölüm başkanından bir tavsiye mektubu sunmalıdır. Bu mektupta başvuru sahiplerinin psikiyatri uzmanı veya psikiyatri asistanı oldukları teyit edilmelidir.

Not: EPA'nın NPA Konseyi (Ulusal Psikiyatri Birlikleri) üyesi olan bir ülkeden gelen başvuru sahiplerine öncelik verilecektir.

Gönderilen özet sayısına bakılmaksızın aday başına sadece bir başvuru değerlendirilecektir. Eksik başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru için son tarih: (Türkiye Saati ile) 19 Ekim 2022, 22:59

Saygılarımızla;
Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu