TPD Genç Psikiyatristler Komitesi Koordinatör Seçimleri

psikiyatri.org.tr /

Değerli GPK üyeleri,

TPD Genç Psikiyatristleri Komitesi koordinatörleri olarak bu dönemki görev süremiz tamamlanmış olup yeni dönem için koordinatör seçimi olacaktır.

03.06.2018 tarihinde kurulan TPD Genç Psikiyatristler komitesi kurulduğu günden bugüne genç psikiyatristlerin özlük hakları, mesleki ve akademik gelişimleri, çalışma koşulları adına çözüm bulmaya çalıştı. Mesleki dayanışmanın öneminin daha da arttığı bugünlerde GPK’nin mesleki hayatlarının erken dönemindeki psikiyatri uzmanlarının seslerini duyurmasına olanak sağlamış oldu. Bu nedenle bu etkileşimin devam etmesi, meslek örgütümüzün daha da güçlenmesi amacıyla Genç Psikiyatristleri Komitesi koordinatörlerini çok önemli bir görev beklemektedir.

Önümüzdeki dönemde TPD Genç Psikiyatristler Komitesi Koordinatörlüğü’nde görev almak isteyenlerin 20 Haziran 2022 Pazartesi gününe kadar gencpsikiyatrist@googlegroups.com  adresine aday olduklarını belirten bir yazı ile kısa özgeçmişlerini de içeren 200 kelimeyi geçmeyen bir motivasyon mektubu göndermesini rica ediyoruz.

21 Haziran 2022 Salı günü 08.00’den 23 haziran Perşembe günü 20.00’e kadar "https://psikiyatri.org.tr/altbirim/204/genc-psikiyatristler-komitesi/oylama/" adresi üzerinden oylama gerçekleşecektir. Seçimin başladığı tarihten önce TPD Genç Psikiyatristler Komitesi’nde üyeliğini tamamlanmış olan meslektaşlarımız TPD Genç Psikiyatristleri Komitesi koordinatörleri seçiminde oy kullanabilecektir. Oylama Genç Psikiyatristleri Komitesi üyeliğinizin tamamlanması için e-mailde gönderdiğimiz kılavuzdan yararlanabilirsiniz.

Birlik ve dayanışmanın daha güçlenmesi dileğiyle.
Saygılarımızla

TPD Genç Psikiyatristleri Komitesi Koordinatörleri