1. Uluslararası 25. Ulusal Klinik Eğitim Sempozyumu Tıp Öğrencileri Katılım Bursu

psikiyatri.org.tr /

Psikiyatriye ilgi duyan tüm tıp öğrencilerine merhaba,

19-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleşecek 1. Uluslararası 25. Ulusal Klinik Eğitim Sempozyumu için Türkiye Psikiyatri Derneği, 20 tıp fakültesi 5. ve 6. sınıf öğrencisine online sempozyum katılım bursu sağlayacaktır.

Detaylı kongre programını ve duyuru afişini ek psikiyatri.org.tr adresinde bulabilirsiniz ve 15 Mayıs 2022 23.59’a kadar aşağıdaki form aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz. Katılmaya hak kazanan tıp öğrencilerine 16 Mayıs 2022 tarihinde  tpdtipogrencilericb@gmail.com adresinden e-posta ile ulaşılacaktır.

Birkaç hatırlatmamız var:
📌Kontenjan oldukça sınırlı olduğundan başvurmadan önce https://25psikiyatri.org/ adresinden detaylı sempozyum programını inceleyip bu programın size uygunluğu kontrol etmeyi lütfen unutmayınız.
📌Katılım Bursu almaya hak kazanan öğrencilere mail yoluyla bilgilendirme yapılacağından lütfen geçerli bir mail adresi verdiğinize emin olunuz ve mailinizi kontrol ediniz.
📌Öğrenci seçiminde Türkiye'nin farklı bölgeleri ve farklı fakülteler arasında, sınıflar arasında ve cinsiyetler arasında dengeli bir dağılım olması şartları gözetilecektir.

Başvuru için: https://forms.gle/in39tMJoX69YezSA6

 

En içten sevgilerimizle

TPD Tıp Öğrencileri Çalışma Birimi