Türkiye Psikiyatri Derneği 19. Olağan Genel Kurul Seçim Sonuçları

psikiyatri.org.tr /

Değerli Üyelerimiz,

Türkiye Psikiyatri Derneği 19. Olağan Genel Kurulu 24 Nisan 2022 Pazar günü, İstanbul Tabip Odası’nda yapıldı. Daha önce duyurulmuş olan gündem izlenerek tamamlanan Genel Kurula katılan üyelerimizin oyları ile 2022-2024 döneminde görev yapacak Merkez Yönetim, Denetim ve Onur Kurulları belirlendi.

Merkez Yönetim Kurulu’na Emre Mutlu, Deniz Ceylan, Nezaket Kaya, Ejder Akgün Yıldırım, Emre Cem Esen, İrem Ekmekçi Ertek ve Alper Bülbül seçildi. MYK için yedek üyeler Mevhibe Tümüklü, Gonca Aşut, Uğur Çıkrıkçılı, Öykü Özçelik, Şevin Hun Şenol, Gökçen Yılmaz Karaman ve Fatih Gür olarak belirlendi.

Merkez Denetim Kurulu’na İrem Yıldız, Selçuk Candansayar ve Orhan Murat Koçak seçildi. MDK için yedek üyeler Selvi Kayıpmaz, Burhanettin Kaya, Nurhak Çağatay Birer olarak belirlendi.

Merkez Onur Kurulu’na ise Ömer Böke, Fatih Öncü, Leyla Gülseren, Hayriye Elbi ve Mehmet Yumru seçildi. Yedek üyeliğe Koray Başar, Sezai Berber, Şahika Yüksel, Peykan Gökalp ve Şeref Özer seçildi.

Genel Kuruldan sonra ilk toplantısını yapan MYK kendi arasında görev dağılımını aşağıdaki şekilde yaptı:

Genel Başkan: Ejder Akgün Yıldırım

Genel Başkan Yardımcısı: Nezaket Kaya

Genel Sekreter: Emre Mutlu

Sayman: İrem Ekmekçi Ertek

Asistan Hekimlik Sekreteri: Emre Cem Esen

Eğitim Sekreteri: Deniz Ceylan

Örgütlenme Sekreteri: Alper Bülbül

Daha önce bu kurullarda hizmet etmiş olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, bu kurulların tüm üyelerimizin katkı ve katılımlarıyla verimli bir çalışma dönemi geçirmelerini dileriz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği
Merkez Yönetim Kurulu