"Psikiyatride Etik" webinarına kayıt ile ilgili bilgiler

psikiyatri.org.tr /

Değerli meslektaşlarımız,

Daha önce de duyurusunu yapmış olduğumuz, 1 Mart 2022 tarihinde saat 20:00’de gerçekleşecek olan “Psikiyatride Etik” konulu webinarımıza nasıl kayıt olacağınız ve webinarı nasıl izleyeceğinizle ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.

Bildiğiniz gibi bu webinar Türkiye Psikiyatri Derneği Psikiyatride İnsan Hakları ve Etik Çalışma Birimi ile Avrupa Psikiyatri Birliği Etik Konular Komitesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Aşağıdaki afişten konuşmacılara ilişkin bilgilere ve konuşma içeriklerine ulaşabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için internet sitemizde yer alan duyuruyu inceleyebilirsiniz:
https://psikiyatri.org.tr/TPDData/Uploads/files/Announcement-of-Webinar-on-Ethics-March-1-2022.pdf

Webinara kayıt için https://psikiyatri.org.tr/webinar/ linkinden gerekli bilgileri doldurup kayıt olarak “Başvuru Yap” düğmesine tıklamanız gerekmektedir. Lütfen kaydolurken başvuru formuna yazdığınız e-posta adresinizi unutmayınız çünkü aynı e-posta adresini webinarı izlerken de kullanmanız gerekeceğini bildirmek isteriz.

Webinarı izlemek için ise https://psikiyatri.org.tr/webinar/linkini tıklayarak sağ altta bulunan “Giriş Formu” butonuna tıklamanız ve kayıt sırasında verdiğiniz e-posta adresini kullanarak “Giriş” düğmesine basmanız gerekmektedir.

Emeği geçen tüm meslektaşlarımıza şimdiden katkıları için teşekkürü borç biliriz ve değerli katılımınızı bekleriz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu