"Psikiyatriden Gündeme" tüm bölümleri ile Spotify'da

psikiyatri.org.tr /

2020 yılından beri Medyascope ile işbirliği içerisinde sürdürmekte olduğumuz “Psikiyatriden Gündeme” programında 70’den fazla bölümü geride bırakmış durumdayız. Bildiğiniz üzere, programlarımız yayınlandıktan sonra derneğimizin YouTube kanalına yükleniyor ve oradan süresiz olarak izlenebiliyor:

https://www.youtube.com/c/T%C3%BCrkiyePsikiyatriDerne%C4%9Fi

Program ve hazırlanmasına katkıda bulunan meslektaşlarımızla ilgili bilgiye, şimdiye kadar yayınlanmış bölümlere TPD sitesinden de erişebilirsiniz:

https://psikiyatri.org.tr/menu/215/psikiyatriden-gundeme

Programımızın ses kayıtlarını, daha geniş bir ulaşma olanağı kazandırması amacıyla podcast olarak da yayınlama kararı aldığımızı sizlere sevinerek bildirmek isteriz. Üstelik bu çalışma sadece bundan sonra yayınlanacak bölümleri değil, başlangıcından bugüne tüm bölümleri içeriyor.

“Psikiyatriden Gündeme” programının geçmiş tüm yayınlarına Spotify üzerinden
https://open.spotify.com/show/67kSRIDhCITPUgO0dzD9hv?si=-wvvNe4uSNWqfsLJ_OyUkw
adresinden ulaşabilirsiniz. Üyelerimiz, sağlık çalışanları ve tüm toplum açısından önemli bir bilgi kaynağı haline gelen programımızın yaygınlaşması açısından önemli katkıları olmasını umuyoruz. Takip etmeniz, kanalı ve ilgi duyduğunuz bölümleri sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmanız programın tanınırlığını arttıracaktır.

Programa emeği geçen tüm meslektaşlarımıza içtenlikle teşekkür ederiz. Katkı, öneri ve görüşlerinizi, en önemlisi de tanıtım konusunda dayanışma göstermenizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği
Merkez Yönetim Kurulu