57. Ulusal Psikiyatri Kongresi Tıp Öğrencileri Katılım Bursu başvuruları başladı

psikiyatri.org.tr /

Çevrimiçi olanakların kongrelerde kullanımının yaygınlaşması ile 56. Ulusal Psikiyatri Kongresi (UPK) ile başladığımız Tıp Öğrencileri Kongre Katılım Bursu’na 24. Klinik Eğitim Sempozyumu’nun ardından 57. Ulusal Kongremizde de devam ediyoruz.

Derneğimizin tıp fakültesi öğrencileri arasında tanınması ve dernek faaliyetlerinin takibinin kolaylaştırılması amacını taşıyan burs kapsamında 50 tıp fakültesi öğrencisine çevrimiçi kongre katılım imkanı sunulacaktır. Başvuru koşulları ve başvuru formuna aşağıdaki davet mektubundan ulaşabilirsiniz.

Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu

Davet mektubu:

Konu: 57. Ulusal Psikiyatri Kongresi Tıp Öğrencileri Katılım Bursu 

Psikiyatriye ilgi duyan tüm tıp öğrencilerine merhaba,

20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek 57. Ulusal Psikiyatri Kongresi için Türkiye Psikiyatri Derneği, 50 tıp fakültesi öğrencisine online kongre katılım bursu sağlayacaktır. 

Detaylı kongre programına https://upk2021.org/ adresinde bulabilirsiniz. 14 Ekim 2021 saat 17.00'a kadar aşağıdaki form aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz. Katılmaya hak kazanan tıp öğrencilerine 16.10.2021 tarihinde tpdtipogrencilericb@gmail.adresinden e-posta ile ulaşılacaktır.

📌Kontenjan sınırlı olduğundan başvurmadan önce kongre programını inceleyip bu programın size uygunluğu kontrol etmeyi lütfen unutmayınız.

📌Katılım Bursu almaya hak kazanan öğrencilere mail yoluyla bilgilendirme yapılacağından lütfen geçerli bir mail adresi verdiğinize emin olunuz ve mailinizi kontrol ediniz.

📌Öğrenci seçiminde Türkiye'nin farklı bölgeleri ve farklı fakülteler arasında, sınıflar arasında ve cinsiyetler arasında dengeli bir dağılım olması şartları gözetilecektir.

 Başvuru için :

https://forms.gle/odgYgVGLLbhDjPvFA

En içten Sevgilerimizle

TPD Tıp Öğrencileri Çalışma Birimi Adına

Çalışma Birimi Koordinatörleri

Dr. Alişan Burak Yaşar

Prof. Dr. Kemal Kuşçu