"Psikiyatriden Gündeme" yeni sezon programları 2 Ekim'de başlıyor

psikiyatri.org.tr /

Türkiye Psikiyatri Derneği olarak ruh sağlığıyla ilgili konular ve toplumsal gündemde yer alan kimi konuların psikiyatri ve ruh sağlığı uzmanlarınca değerlendirilmesi, böylece alanda yetkin kişilerce toplumun bilgilendirilmesi amacıyla Medyascope ile işbirliği içinde hazırladığımız “Psikiyatriden Gündeme” programı 3. yayın dönemine bu hafta sonu yayınlanacak ilk bölümüyle başlıyor.


Genç psikiyatri uzmanları ve uzmanlık öğrencileri Dr. Alper Bülbül, Dr. Merve Metin, Dr. Aslı Kayacan, Dr. Sinem Yolcu, Dr. Samet Kurnaz, Dr. Öykü Özçelik ve Dr. Batuhan Çakmak tarafından sunulan program, her Cumartesi saat 21.00’da Medyascope’ta yayınlanmakta, yayınlandığı sırada programlar internet sitesinden (https://medyascope.tv/) ve @Medyascopetv'nin YouTube, Scope ve Facebook hesaplarından canlı olarak izlenebilmektedir. Daha sonra her program Türkiye Psikiyatri Derneği YouTube kanalına yerleştirilmektedir. Geçen dönemlerde yayınlanan tüm programlara ise web sitemizdeki şu sayfadan ulaşabilirsiniz: https://psikiyatri.org.tr/menu/215/psikiyatriden-gundeme

2 Ekim 2021 Cumartesi akşamı 21:00’da yeni sezonun yayınlanacak ilk bölümünde Doç. Dr. Koray Başar ile koronavirüs aşısı ile ruh sağlığı ve hastalıkları ilişkisi, aşı tereddütü, sağlık çalışanları ve toplumun bu konuda yapabilecekleri ele alınacak. Programın hazırlanmasında emeği geçen üyelerimize, teknik destekleri için Medyascope ekibine ve programa katılan değerli konuşmacılara teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu