Türkiye Psikiyatri Derneği 18. Olağan Genel Kurul Seçim Sonuçları

psikiyatri.org.tr /

Türkiye Psikiyatri Derneği 18. Olağan Genel Kurul Seçim Sonuçları

Değerli Üyelerimiz,

Türkiye Psikiyatri Derneği 18. Olağan Genel Kurulu 27 Mart 2021 Cumartesi günü, Ankara Kahya Otel’de yapıldı. Daha önce duyurulmuş olan gündem izlenerek tamamlanan Genel Kurula katılan üyelerimizin oyları ile 2021-2022 döneminde görev yapacak Merkez Yönetim, Denetim ve Onur Kurulları belirlendi.

Merkez Yönetim Kurulu’na Koray Başar, Fatih Öncü, Aybeniz Civan Kahve, Emre Mutlu, Deniz Oruç, Necip Çapraz, ve Gülcan Güleç seçildi. MYK için yedek üyeler Sedat İrgil, Jamal Hasanlı, Kerem Laçiner, İrem Yıldız, Serap Erdoğan Taycan, Aylin Ertekin Yazıcı ve Leyla Gülseren olarak belirlendi.

Merkez Denetim Kurulu’na Gamze Özçürümez, Meram Can Saka ve Nurper Erberk Özen seçildi. MDK için yedek üyeler Orhan Murat Koçak, Berker Duman ve Selvi Kayıpmaz olarak belirlendi.

Merkez Onur Kurulu’na ise M. Sezai Berber, Berna D. Uluğ, Ömer Böke, Hayriye Elbi ve Mehmet Yumru seçildi. Yedek üyeliğe Nevzat Yüksel, Peykan Gökalp, Figen Karadağ, Çınar Yenilmez ve Ahmet Rıfat Şahin seçildi.

Genel Kuruldan sonra ilk toplantısını yapan MYK kendi arasında görev dağılımını aşağıdaki şekilde yaptı:

Genel Başkan: Koray Başar

Genel Başkan Yardımcısı: Fatih Öncü

Genel Sekreter: Emre Mutlu

Sayman: Necip Çapraz

Asistan Hekimlik Sekreteri: Deniz Oruç

Eğitim Sekreteri: Aybeniz Civan Kahve

Örgütlenme Sekreteri: Gülcan Güleç

Daha önce bu kurullarda hizmet etmiş olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, bu kurulların tüm üyelerimizin katkı ve katılımlarıyla verimli bir çalışma dönemi geçirmelerini dileriz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği
Merkez Yönetim Kurulu