Psikiyatriden Gündeme programı yeni dönemi başlıyor: 25. yılında TPD ve toplum

psikiyatri.org.tr /

Türkiye Psikiyatri Derneği olarak ruh sağlığıyla ilgili konular ve toplumsal gündemde yer alan kimi konuların psikiyatri ve ruh sağlığı uzmanlarınca değerlendirilmesi, böylece alanda yetkin kişilerce toplumun bilgilendirilmesi amacıyla hazırladığımız “Psikiyatriden Gündeme” programları Şubat-Haziran 2020 döneminde izleyicileriyle buluşmuştu. Temmuz ayında ara verdiğimiz program yeni dönemine bu hafta sonu yayınlanacak ilk bölümüyle başlıyor.

Genç psikiyatri uzmanlık öğrencileri Dr. Merve Metin, Dr. Aslı  Kayacan, Dr. Sinem Yolcu, Dr. Samet Kurnaz tarafından sunulan program, her Cumartesi 21.00’da Medyascope’ta yayınlanacak. Yayınlandığı sırada programlar internet sitesinden (https://medyascope.tv/) ve @Medyascopetv YouTube, scope ve facebook hesaplarından canlı olarak izlenebilmektedir. Programlarla ilgili tüm kayıtlara yayınlandıktan sonra Türkiye Psikiyatri Derneği YouTube kanalından erişilebilmektedir. Geçen dönem yayınlanan tüm programlara bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://www.psikiyatri.org.tr/2227/psikiyatriden-gundeme-programina-sezon-arasi

7 Kasım 2020 Cumartesi akşamı yayınlanacak ilk bölüm Türkiye Psikiyatri Derneği’nin 25. Yılı temasıyla, TPD’nin varlığı ve ürettiklerinin toplumsal karşılığıyla ilgili konuşmaya ayrıldı. Dr. Peykan Gökalp, Dr. Mustafa Sercan ve Dr. Sezai Berber’in katılacağı bu sezonun ilk “Psikiyatriden Gündeme” bölümü 21.00’da yayınlanacak. Programın hazırlanmasında emeği geçen üyelerimize, teknik destekleri için Medyascope ekibine ve programa katılan değerli konuşmacılara teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu