"Prof. Dr. Zeliha Tunca Araştırma Projesi Teşvik Ödülleri" sahiplerini buldu!

psikiyatri.org.tr /

Değerli Meslektaşlarımız;

Lityum Derneği Prof. Dr. Zeliha Tunca Araştırma Projesi Teşvik Ödülleri 16 Eylül 2018 tarihinde Dokuz Eylül Ürkmez Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleşen Bipolar Bozukluklar Araştırmacı ve Klinisyen Eğitim Toplantısı’nda sahiplerini buldu.

Birincilik ödülü: Ayşegül Ildız, Pınar Akan, Deniz Ceylan, Ayşe Erdoğan, Burcu Verim, Mert Çil, Uğur Bora, Esad Yavaş, Ayşegül Özerdem. «Bipolar bozuklukta bilişsel işlevlerin cinsiyet, steroid hormonlar ve adet döngüsü ile ilişkisi»

İkincilik ödülü: Burcu Verim, Emre Bora, Emel Ada, Nuri Karabay, Deniz Ceylan, Ayşegül Ildız, Ayşe Erdoğan, Ece Arat, Ayşegül Özerdem. «Bipolar bozukluk tanılı ötimik bireyler ve birinci derece akrabalarında nörobiliş, sosyal biliş ve yapısal beyin görüntüleme»

Üçüncülük ödülü: Orkun Aydın, Ayşe Esen Danacı, Aslı Sarandöl, Ömer Aydemir, Tuğba Kocakaş, Fikret Poyraz Çökmüş, Kuzeymen Balıkçı,  Ece Onur, İsmail Taştan «Şizofreni ve bipolar bozukluk hastalarının plazma zonulin seviyelerinin sağlıklı kontroller ile karşılaştırılması»

Ödüle layık görülen meslektaşlarımızı kutlar, gelecek çalışmalarında başarılar dileriz.

Türkiye Psikiyatri Derneği
Merkez Yönetim Kurulu