Lityum Derneği Prof. Dr. Zeliha Tunca Araştırma Teşvik Ödülü

psikiyatri.org.tr /

Türkiye Psikiyatri Derneği üyelerinin ilgisini çekebilecek bir ödül duyurusunu, Lityum Derneği ve Bipolar Derneği’nin talebi üzerine aşağıda ilginize sunuyoruz.

Türkiye Psikiyatri Derneği
Merkez Yönetim Kurulu


Değerli meslektaşlarım, 

Bipolar Bozukluk alanında çalışan meslektaşlarımızı Lityum Derneği Prof. Dr. Zeliha Tunca Araştırma Teşvik Ödülü'ne başvurmaya davet ediyoruz. 

Lityum Derneği, bipolar bozukluk hastalarının, bipolar bozukluk hastalarının yakınlarının ve bipolar bozukluk alanında çalışan profesyonellerin derneği olarak 1997 yılından beri çalışmalarına devam etmektedir. Lityum Derneği kuruluşundan beri bipolar bozukluk alanında yapılan bilimsel çalışmaları desteklemektedir. Bu yıl yönetim kurulumuz bu desteği bir araştırma teşvik ödülüne dönüştürme kararı aldı. Yönetim kurulumuz bu ödülün Türkiye'de bipolar bozukluk alanında önemli çalışmalara öncülük eden, bu alanda çalışan çok sayıda hekim ve araştırmacı yetiştirmiş, aynı zamanda Lityum Derneği'nin kurucularından biri olan Prof. Dr. Zeliha Tunca adına verme kararı almıştır.

Başvuran araştırma projelerinden ilk üç dereceye giren projelere aşağıdaki ödüller verilecektir:

Birinci seçilen proje için: 5000 TL proje teşvik ödülü

Dereceye giren projeler için:  Proje ekibinden bir kişiye 15-16 Eylül 2018 tarihlerinde, Dokuz Eylül  Üniversitesi Seferihisar Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan Bipolar Bozukluk Araştırmacı Klinisyen Eğitim Toplantısı'na ücretsiz katılım (yol-konaklama dahil) ve Lityum Derneği ve Bipolar Derneği ödül sertifikası 

Başvuru için https://goo.gl/forms/MAh7sOtXa1iLrWX82  formunun 27.Ağustos.2018 tarihine dek iletilmesi gerekmektedir.

Ek bilgi ve sorularınız  için denizceylandr@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımla,

Lityum Derneği YK. Başkanı
Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ceylan