25. Avrupa Psikiyatri Asistanları Forumu

psikiyatri.org.tr /

Değerli meslektaşlarımız,

Asistan Hekim Komitesi üyelerinden oluşan yerel organizasyon ekibi olarak bu yıl düzenlenmesini üstlendiğimiz 25. Avrupa Psikiyatri Asistanları Forumu (25. EFPT Forumu), 30 Haziran - 4 Temmuz 2017 tarihlerinde “Hope for the Future of Psychiatry” teması altında Türkiye Psikiyatri Derneği’nin karşılıksız desteği ile yapılacaktır. Forum’da DSÖ Avrupa Bölgesi içinde otuzun üzerinde ülkeden ve Avrupa dışı ülkelerden psikiyatri asistan temsilcilerini ağırlayacağımız için heyecanlıyız.

Forum programındaki bilimsel etkinlikler Türkiye’den katılımcılara açık olacaktır. 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü yapılacak bilimsel programı aşağıdaki linkte görebilirsiniz: http://efpt.eu/istanbul2017/scientific-program/scientific-program/3rd-july/

Ayrıca bilimsel çalışmalarını sunmak isteyen meslektaşlarımız için programda “Crossing the Bridge” başlıklı sözlü bildiri oturumları yer alıyor. Bildiri sunmak isteyen katılımcılar en fazla 300 kelimelik (İngilizce) bildiri özetlerini 11-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında efptistanbul2017@gmail.com adresine iletebilir. Forum Bilimsel Danışma Kurulu’nun değerlendireceği özetler arasından seçilen çalışmalar sözlü bildiri oturumuna dahil edilecektir.

Bilimsel çalışma sunacak katılımcılar TÜBİTAK 2224-b Programı’na yol, konaklama ve katılım giderleri desteği için başvurabilirler.

Kayıt formunu şu linkten doldurabilirsiniz: http://efpt.eu/istanbul2017/registrations/registrations-turkey/
(Katılımcı sayısı sınırlı olduğu için erken kayıt yaptıranlara öncelik verilecektir)

İlgilenen tüm meslektaşlarımızı TPD AHK ve EFPT işbirliği ile düzenlenen bu uluslararası etkinliğe bekliyoruz. Soru ve önerilerinizi efptistanbul2017@gmail.com adresine iletebilirsiniz.

Tarih: 3 Temmuz 2017
Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs/ İstanbul  (Demir Demirgil ve Özgen Arnas Salonları)
Katılım Ücreti: 100TL

25. EFPT Forumu Yerel Organizasyon Ekibi