48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin programı Türkiye Psikiyatri Derneği web sitesine konulmuştur.

psikiyatri.org.tr /

Değerli Meslektaşlarımız,

9-13 Ekim 2012 tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek olan 48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin programı Türkiye Psikiyatri Derneği web sitesine konulmuştur.     

Şiddet konulu ana temamızla ilgili toplantıların yanı sıra klinik psikiyatri, psikoterapiler, biyolojik psikiyatri ve "psikiyatri ve sanat" kulvarlarında çok sayıda oturum,  programımıza dengeli bir dağılımla yerleştirilmeye çalışılmıştır.

Üyelerimizin yoğun ilgisi ve desteğiyle ortaya oldukça yoğun ve nitelikli bir program çıkmıştır.  Programımızda  52 Panel, 23  Kurs, 8 Çalışma Grubu, 4 Olgular ve Sorularla Psikiyatride Güncel Oturumu, 6 On Soruda Bir Konu Oturumu, 2 Münazara, 2 Bir Olgu Farklı Bakışlar Oturumu,  1 Uzmanla Buluşma ve 1 Siz olsaydınız Ne Yapardınız Oturumu,  ayrıca 3 film gösterimi ve ilaç sanayi destekli sempozyumlar yer almıştır.  

Sözel ve poster bildiri gönderimi için son tarihin 24 Ağustos 2012 olduğunu, ödüle aday olan sözel bildirilerin başvuru sırasında belirtilmesi gerektiğini, bildirilerin tartışılması için kongrede özel oturumların ayrılmış olduğunu sizlere tekrar hatırlatmak istiyoruz.

Tüm üyelerimizi eğitim, birlikte öğrenme ve tartışma, etkileşim ve paylaşım için Bursa'da buluşmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,      

-48.Ulusal Psikiyatri Kongresi için tıklayınız-

Prof. Dr. Tunç Alkın
TPD Genel Başkanı 
Prof. Dr. Berna D. Uluğ
TPD-BTDK Başkanı