TTB STE/SMG Kredilendirme Sisteminde Online Kayıt Dönemi

psikiyatri.org.tr /

Saygıdeğer Meslektaşımz,

TTB tarafından Sürekli Tıp Eğitimi ve Sürekli Mesleki Gelişim (STE/SMG) Kredilendirme Sisteminde yapılan değişiklik nedeniyle artık meelektaşlarımızın katıldığı etkinliklerin kredileri ile ilgili olarak online bildirimleri gerekmektedir.

Yakın zaman önce gerçekleşen 17. YT-KES Toplantımızda da farketmiş olduğunuz üzere kredilendirme için takip formları artık kullanılmamaktadır. Bunun yerine TTB masasında imza ve TC Kimlik Numarasını da içeren bilgilerin kaydedildiği bir forma istenen bilgilerinizi girmeniz, ardından kongre sonrasında girdiğiniz oturumları online sistem üzerinden beyan etmeniz üzerine ilgili toplantının STE/SMG kredisini almanız mümkün olacaktır.

TTB'nin Kredilendirme ile ilgili bilgilendirme ve kayıt ile ilgili verilerine TTB websitesi anasayfa altında menülerde yer alan "TTB" sekmesi içinde "KREDİLENDİRME" başlığına tıklayarak ulaşabilirsiniz. (Kredilendirme  başlığına buraya tıklayarak kısa yoldan ulaşabilirsiniz)

Kredilendirme sisteminde toplantı düzenleyenler ve toplantı katılımcıları için iki ayrı giriş bulunmaktadır. Toplantı katılımıyla elde ettiğiniz kredileri kendi adınıza kaydetmek için " https://www.ttb.dr.tr/stesmg/ "adresini kopyalayarak ilgili sayfaya ulaşabilir veya buraya tılayarak ulaşabilirisniz.

Toplantı katılımı ile elde edilen kredilerinizi kaydetmek için toplantılar sırasında TTB'ye iletilmek üzere düzenlenen formlara istenen bilgileri yazmanız, ardından https://www.ttb.dr.tr/stesmg/  adresinde ulaşacağınız sayfada "KATILIMCI GİRİŞİ" düğmesine tıklayarak gelen yönergeleri takip etmeniz gerekmektedir.

 

Saygılarımızla,

TPD MYK