TPD PSİKİYATRİSTLERİN RUH SAĞLIĞINI DESTEKLEME PROJESİ HAYATA GEÇTİ!

psikiyatri.org.tr /

TPD PSİKİYATRİSTLERİN RUH SAĞLIĞINI DESTEKLEME PROJESİ
HAYATA GEÇTİ!

Değerli meslektaşlarımız;

Ülkemizde son yıllarda üst üste kaybettiğimiz meslektaşlarımızın ardından, ruh sağlığı çalışanları olarak yaşadığımız zorlanmayı görmek, kendimize ve meslektaşlarımıza yönelik desteği öncelikli hale getirmek amacıyla Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) Merkez Yönetim Kurulu tarafından ‘Psikiyatristlerin Ruh Sağlığını Destekleme Projesi’ planlanmış ve Proje Ekibi kurulmuştur. Doğrudan somut hedefler ile çalışmalarını sürdüren proje ekibi Psikiyatristlerin Ruh Sağlığını Destekleme Projesi kapsamında destek ağını ve algoritmasını oluşturan bir eylem planı hazırlamıştır.

Proje kapsamında Kasım ve Aralık aylarında yapılan duyurular sonrasında görev almak üzere başvuran çok sayıda meslektaşımız başvuruda bulunmuştur. Organizasyon ve/veya ruhsal destek hizmeti konusunda gönüllü olan meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Sizlere bu projenin uzun süredir yapılan çalışmalar sonrasında artık hayata geçtiğini ve ruhsal yardım ihtiyacı olan meslektaşlarımızın TPD web sitesi üzerinden başvuruda bulunabileceğini duyurmak istiyoruz.

Psikiyatristlerin ruh sağlığını destekleme projesi kapsamında geliştirilen ve aktif olarak uygulamaya konulan bu sistemin tanıtımı ve işleyişi hakkında daha detaylı bilgileri e-posta ekinde yer alan proje tanıtım broşüründe bulabilirsiniz.

TPD web sitesi üzerinden https://psikiyatri.org.tr/menu/244/tpd-psikiyatristlerin-ruh-sagligini-destekleme-projesi adresine tıkladığınızda ruhsal yardım almak için başvuru sayfasına yönlendirilecek ve yine gerekli bilgilendirmeleri bulabileceksiniz.

Tüm meslektaşlarımız ile dayanışmanın sürdüğü ve birlikte üreterek yol alacağımız güzel günler dileriz.

Saygılarımızla
Türkiye Psikiyatri Derneği
Psikiyatristlerin Ruh Sağlığını Destekleme Projesi Ekibi