Avrupa Psikiyatri Asistanları Dergisi (European Journal of Psychiatric Trainees) Yayında

psikiyatri.org.tr /

Sayın meslektaşlarımız, 

 Avrupa Psikiyatri Asistanları Federasyonu'nun (EFPT) resmi dergisi olan "European Journal of Psychiatric Trainees"in yayınlanmaya başlamıştır.

 European Journal of Psychiatric Trainees, psikiyatri eğitimi, psikiyatri ve ruh sağlığı alanında özgün ve yenilikçi araştırmaların yanı sıra klinik, teori, bakış açısı, politika ve derleme makalelerini yayınlayan, açık erişimli, hakemli bir dergidir. European Journal of Psychiatric Trainees psikiyatri asistanları tarafından ve psikiyatri eğitimi üzerine yapılan çalışmaların yayınlanmasına öncelik vermeyi hedeflemektedir.

 European Journal of Psychiatric Trainees dergisinin özet gönderme sistemi açılmıştır. Başvuru ve makale yayınlama süreci hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: "ejpt.scholasticahq.com/pages/347-abstract-submission". Yayınlanmak üzere öncelikle, son hali değilse de, yazarlar tarafından gönderilecek özetler değerlendirilecek, özetin uygun bulunması halinde makalenin gönderilmesi istenecektir.

 EFPT içinde yıllardır etkin bir grup olarak kabul edilen TPD üyesi psikiyatri asistanlarının  bilimsel yayın konusunda da geliştirilen bu olanağı iyi bir şekilde değerlendirebileceğini umuyoruz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi Yürütme Kurulu