Türkiye Psikiyatri Derneği Genç Psikiyatristler Komitesi (GPK) Sohbetleri – “Muayenehane Hekimliğinin zorlayıcı ve olumsuz yanları”

psikiyatri.org.tr /

Değerli meslektaşlarımız, 

Sadece genç psikiyatristlerin değil tüm psikiyatristlerin ortak gündeminde olan bir konuyu: ‘Psikiyatri ve Muayenehane Hekimliği’ ele alacağız. Pandemi sonrası hekimlerin çalışma düzenindeki değişiklikler ve teknolojinin yaygın kullanımıyla birlikte muayenehane hekimliğinde birtakım değişiklikler meydana gelmiş ve bir çok meslektaşımızın bu konuya olan ilgisi artmıştır. Bu çerçevede konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi alışverişinde bulunulduğu, genç psikiyatristler gözünden muayenehane hekimliğinin artı ve eksilerinin konuşulduğu GPK etkinlik serimizin ilki

9 Kasım Salı 21:00'de gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizde üyelerimizden  Bursa’dan Bilgen Biçer Kanat ve İstanbul’dan Alişan Burak Yaşar kendi tecrübelerini bizimle paylaşmışlardır. İnteraktif geçen söyleşiye çok yoğun ilgi olmuştur. Konuyla ilgili bir çok soru sorulup planan etkinlik süresi aşılmıştır. Gelen talepler doğrultusunda toplantının devamı planlamıştır. 

Konuşmacılar Bursa’ dan Bilgen Biçer Kanat , İstanbul’dan Alişan Burak Yaşar  ve Muğla’dan Güneş Devrim Kıcalı“ Muayenehane hekimliğinin zorlayıcı ve olumsuz yanları “ konulu oturumda tecrübelerini aktaracaktır. 

Saygılarımızla,

Genç Psikiyatristler Komitesi Koordinatörleri

Toplantı Tarihi: 23 Kasım 2021 Salı

Saat: 21:00