7. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi’nin düzenlemiş olduğu 7. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı (7. UPAT) 4-5 Mart 2023 tarihlerinde Hatay’da gerçekleştirilecektir.

Hatay’ın tarihi mirasından ilham alan, akademik, sosyal ve mesleki açıdan doyurucu bir toplantı düzenlemeyi amaçlıyoruz. Asistan hekimlerin dayanışması ve beraberliğinde gelenekselleşmiş yeri olan UPAT’ın bu sene bizi, ‘NEŞE’ temasıyla bir araya getirmesini istedik. NEŞE’yi bir yandan psikiyatrik ve sosyal açıdan ele almayı bir yandan da sizlerle paylaşarak hepimiz için çoğaltmayı umuyoruz.

Konaklamalar Artes Otel’de toplantılar ise Artes Otel ve Savon Otel’de gerçekleştirilecek olup sınırlı kontenjanımız nedeniyle katılmak isteyen meslektaşlarımızın 03.02.2023 tarihine kadar asistanhekimkomitesi@gmail.com adresine konu başlığı satırına ‘7. UPAT İçin Başvuru’ yazarak mail atmalarını rica ediyoruz. Mail başvurusunda aşağıdaki bilgiler yer almalıdır;

• Adı Soyadı
  • Asistanı olunan kurum
  • Asistanlık süresi
  • Bulunulan kurumdaki toplam asistan sayısı
  • Daha önceki UPAT’lara katılım durumu
  • Telefon numarası
  • Mail adresi
  • Hatay Havalimanından transfer talebinin olup olmadığı (Yeterli sayıya ulaşılması halinde Hatay Havalimanından konaklama oteline transfer hizmeti sağlanacaktır)

SON BAŞVURU TARİHİ: 3 Şubat Cuma 2023
Toplantının mümkün olduğunca çeşitli bölge ve kurumlardan asistan hekimlerin katılımıyla gerçekleşmesini hedeflediğimiz için, başvuruların değerlendirilmesinde bu denge gözetilecektir. Başvurular değerlendirildikten sonra sonuçlarla ilgili düzenleme kurulu olarak size mail/telefon yoluyla geri dönüş sağlayacağız. Başvuru sayısının kontenjanı aşması durumunda daha önce UPAT’a katılmamış meslektaşlarımıza öncelik tanınacaktır.

Toplantının bilimsel ve sosyal programı ilerleyen günlerde TPD-AHK internet sayfası, sosyal medya, AHK Telegram grubu ve AHK mail grubu üzerinden duyurulacaktır.

Türkiye Psikiyatri Derneği 7. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı için Hatay’da sizinle buluşmak için sabırsızlanıyoruz!
*Toplantıya katılım koşulları; katılımcının TPD ve AHK üyesi olması, ve 2023 yılının aidatı dahil olmak üzere aidat borcunun bulunmamasıdır.

**Katılım ücreti olarak 300 TL alınacaktır. Katılımcıların 4 Mart Cumartesi günü otelde konaklama, otel ve toplantı salonları arasındaki ulaşım ücretleri ve 4 Mart Cumartesi akşamı yapılacak olan gala yemeği TPD tarafından karşılanacaktır. Toplantı aralarında kahve ve ufak ikramlarımız olacaktır.

*** Soru ve katkılar için ulaşabileceğiniz kişi ve iletişim bilgileri;
Çisem Timur: 05309479054 / drcisemtimur@gmail.com
Leyla Atkan: 05468135159 /  leylaatkan@gmail.com

Saygılarımızla,
Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi Yürütme Kurulu