3. TPD Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan TPD Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı 10-11 Mart tarihlerinde Eskişehir Otel Divan Ekspress’de gerçekleştirilecektir. 
Toplantı kontenjanı sınırlı olup başvuru koşulları aşağıdaki gibidir. 
ESKİŞEHİR’de görüşmek üzere! ✌🏻

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;
Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi’nin gelenekselleşme yolunda ilerleyen bir etkinliği olan 3. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı 10-11 Mart 2018 tarihlerinde Eskişehir Otel Divan Ekspress’te yapılacaktır.
Titizlikle hazırlanmış programı ile asistan hekimler olarak bir araya geleceğimiz toplantımızda; daha önce iki kez gerçekleştirilmiş toplantılarla benzer şekilde yine yeni projeler ve yeni etkileşim olanakları ortaya çıkacağını umuyoruz.
“UMUT” temasıyla geçmişi, günümüzü ve geleceğimizi farklı oturumlarda konuşacağımız, üretken, komitenimizin dinamik yapısının sürerliğini sağlayacak toplantımızda sizleri Eskişehir’e bekliyoruz!

Samsun ve Konya'da yapılan önceki toplantılarımızda her yıl farklı bir şehirde UPAT’ın yapılması planlanmış, bu yolla gelenekselleşmesi ve tüm bölgelerde asistanlar arası iletişimin yerinde güçlendirmesi amaçlanmıştır. Bu yıl da hedeflenenler doğrultusunda tüm şehirlere kontenjan ayrılmasına özen gösterilmiştir.

Asistan hekimlerin bir araya geldiği, sosyal ve sıcak bir ortamda, ortak paydada buluştuğumuz bir toplantı gerçekleştirmeyi heyecanla bekliyoruz!

Salonların kapasitesi ve sınırlı kontenjan durumu nedeniyle toplantımıza katılmak isteyen meslektaşlarımızın upat2018@gmail.com adresine aşağıdaki bilgileri içerir bir mail göndermeleri gerekmektedir:

İsim-soyisim:
Asistan olduğu kurum:
Asistanlık süresi:
İletişim bilgileri;
Telefon numarası:
Mail adresi:
SON BAŞVURU TARİHİ : 31.01.2018

Ulusal düzeyde katılım sağlamak amacıyla katılımcı dağılımı konusunda bölgeler arası denge gözetilecektir. Başvurular değerlendirildikten sonra sonuçlarla ilgili düzenleme kurulumuz tarafından sizlere mail/telefon yolu ile geri dönüş sağlanacaktır. Başvuru sayısı, belirlenen kontenjanın üzerinde olduğu takdirde, daha önceden katılmamış olan katılımcılara öncelik tanınacaktır.
Toplantının bilimsel ve sosyal programı ilerleyen günlerde TPD-AHK internet sayfası, sosyal medya (facebook ve twitter) ve AHK whatsapp grubu ve mail grubumuz üzerinden duyurulacaktır.

Türkiye Psikiyatri Derneği 3. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı’nda Eskişehir’de buluşmak dileğiyle!..

*Toplantıya katılım koşulları;
Katılımcının TPD üyesi olma ve aidat borcu bulunmamasıdır.
**Katılımcıların otel konaklama masrafları TPD tarafından karşılanacaktır.
***Soru ve katkılar için ulaşabileceğiniz kişi ve iletişim bilgileri;
Nagihan Günal (ESOGÜ Psikiyatri ABD, araştırma görevlisi) : Tel: 0542 335 63 54, e-mail: nagihan_gunal@hotmail.com